{@post_title}
maandag 30 november, -0001

TOMOKO MUKAIYAMA (PIANO)

Canto Ostinato van Simeon ten Holt
Datum maandag 30 november, -0001
Entree 20 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

De Japanse pianiste, performer en kunstenaar Tomoko Mukaiyama vestigde zich in Amsterdam. Ze maakt eigenzinnige maar communicatieve voorstellingen waarin ze een nieuwe dimensie geeft aan de concertruimte zoals we die kennen. Zij verrijkt en verdiept deze ruimte met andere kunstvormen zoals performance en installatiekunst. Als pianiste wordt Tomoko geprezen om haar levendige interpretaties van composities, variërend van barok- tot hedendaagse muziek. Ze verkent de grenzen van de klassieke muziekwereld.
Canto Ostinato van Simeon ten Holt verklankt essentiële zaken als geboorte, liefde, dood en andere belangrijke fases van ons leven op deze aarde. Kort voor zijn dood in 20 vertelde de componist nog dat het werk ‘aan een hogere macht beantwoordt’ en ‘uit een nevel komt’ en dat deze compositie mysterieuze en zelfs mystieke trekjes heeft. Luisteren naar Canto Ostinato is een ideale manier om tijdelijk aan de tijd te ontsnappen.

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online