{@post_title}
zondag 2 mei, 2021

Teleruptor Trio

Hoewel elke filmvoorstelling ermee begint, is de intro van de filmmaatschappij die de film heeft geproduceerd ongetwijfeld het meest over het hoofd geziene onderdeel van een avondje bioscoop. De bioscoopbezoeker wil de film zien en hoort nauwelijks de intro’s.
Datum zondag 2 mei, 2021
Tijd 15:00
Entree 16 euro
(word vriend»)
Locatie Een Bunder Kunst
Bestel kaarten Meer info

Maar zondag 2 mei wordt er uit een ander vaatje getapt.

Het Teleruptor Trio vult die middag met improvisaties in beeld en geluid op de filmlogo’s en de bijbehorende tunes van filmmaatschappijen als Warner Brothers, Miramax en Dreamworks. De contouren van een sprookjeskasteel van Walt Disney, de dame met een lichtende toorts in haar rechterhand van Columbia Pictures, de in het universum ronddraaiende aardbol van Universal, de boven de wolken uitstekende besneeuwde bergtoppen van Paramount, de lichtbundels die de hemel aftasten van 20th Century Fox….. deze keer hoeven ze niets aan te kondigen. Deze middag gaat het helemaal over hen.

Het Teleruptor Trio bestaat uit klarinettist en saxofonist David Kweksilber, slagwerker Rob Verdurmen en VJ Martijn Grootendorst. Door de wol geverfde muzikanten die hun sporen al dik verdiend hebben.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online