{@post_title}
zaterdag 2 november, 2024

Rachel Z, Omar Hakim & Jonathan Toscano

The Sensual Tour
Datum zaterdag 2 november, 2024
Tijd 20:30
Entree 25,00 euro
€22,50 / Studenten €5,-(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info

Jazz/Fusion en cross-overs

Omar Hakim (Sting, Bowie, Kate Bush, Weather Report) is alom geprezen om zijn veelzijdigheid, technieken en groove. Hij is één van de meest succesvolle drummers en sessiemuzikanten van de afgelopen veertig jaar. Omar Hakim werkte samen met uiteenlopende grootheden van Miles Davis tot Madonna.
Rachel Z is een jazz-rockpianist en toetsenist. Ze wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke en veelzijdige muzikale krachten van haar generatie.
Samen met bassist Jonathan Toscano verzorgen zij een unieke avond met jazz, fusion en cross-overs.
The Sensual Tour is een project dat ontstaan is omdat het trio invloeden en ervaringen opdeden met architecten van wereld-jazz (Weather Report en Wayne Shorter), rock (Sting, Peter Gabriel, Pino Daniele) en pop- en elektronische muziek.

De muziek bestaat voornamelijk uit originele nummers die de transformatie van elementen van alle levenslange ervaringen van de bandleden in hun eigen unieke muziekstijl laten zien.
De harmonisch en ritmisch vernieuwende arrangementen van de muziek van Rachel Z leverden een verfrissend album op dat doet denken aan invloedrijke cross-over opnames. Juist door de combinatie met jazz krijgt het publiek een goed inzicht in en van de rijkdom van verschillende stijlen. Een combinatie van muziek met schoonheid, melodie en frisse Grooves.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online