{@post_title}
zaterdag 13 maart, 2021

MOON TRIO VERPLAATST NAAR 10 DECEMBER 2021!!

In 2015 startte pianist Jeroen van Vliet het Moon trio met een nieuwe aanpak, en een nieuw geluid. Aan zijn zij staan Cord Heineking (contrabas, bas, effecten) en Mark Schilders (drums).
Datum zaterdag 13 maart, 2021
Tijd 20:30
Entree 15 euro
12,50 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info
Youtube

In 2015 startte pianist Jeroen van Vliet het Moon trio met een nieuwe aanpak, en een nieuw geluid. Aan zijn zij staan Cord Heineking (contrabas, bas, effecten) en Mark Schilders (drums). Zij delen één focus: het presenteren en omlijsten van de groove en fraaie klanken van de akoestische piano. Eén van de bijzondere aspecten van dit trio is het gebruik van effecten op piano en bas. Deze toepassing van ‘nieuwe geluiden’ creëert een breder perspectief voor zowel de composities als live improvisaties. De muziek wil zowel groovy zijn als het mooie, acoustische pianogeluid laten horen. De composities zijn vaak eenvoudig, maar de muziek heeft een emotionele lading.

Eind 2016 presenteerde Moon hun eerste album, genaamd: Earth Time. Het dromerige geheel spreekt tot de verbeelding van de luisteraar en prikkelt ieders aandacht. In deze tour wordt de nieuwe cd gepresenteerd.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online