{@post_title}
zondag 16 mei, 2021

Marco Beasley en Stefano Rocco geannuleerd!! Wordt verplaatst!

Van Italië naar Engeland en weer terug, langs de levenslijnen in zijn hand en de pieken van zijn gevoelswereld: dit is misschien wel het meest persoonlijke concertprogramma dat Marco Beasley ooit maakte.
Datum zondag 16 mei, 2021
Tijd 15:30
Entree 25 euro
22,50 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

Als kind van een Napolitaanse moeder en een vader uit Coventry belichaamt Beasley het samenvloeien van tradities. In dit programma worden grenzen in de tijd verkend en verlegd, niet enkel op het vlak van repertoire (van Claudio Monteverdi tot Nick Drake), maar ook in de samenwerking met snarentovenaar Stefano Rocco.
Marco Beasley studeerde theater- en muziekwetenschap aan de universiteit van Bologna, waar hij zich verdiepte in het ‘recitar cantando’ (zingend spreken) en de geestelijke en wereldlijke polyfonie. Zangles volgde hij bij de legendarische Amerikaanse mezzo Cathy Berberian, waarna hij een eigen techniek ontwikkelde die zijn stem uitermate natuurlijk laat klinken – een revolutionair geluid in de oude muziek. In combinatie met zijn charisma groeide de Italiaanse tenor in geen tijd uit tot een van de populairste en meest bekroonde sterren van de klassieke muziekwereld.
Een intiem recital met Marco Beasley (zang) en Stefano Rocco (aartsluit, barokgitaar).

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online