{@post_title}
zondag 19 april, 2020

!!!!!!AFGELAST en verplaatst naar 12 maart 2021 !!!!Hannes Minnaar

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam af met een 10 en onderscheiding.
Datum zondag 19 april, 2020
Tijd 15:30
Entree 20 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

Als prijswinnaar van de internationale concoursen in Genève (Concours de Genève, tweede prijs, 2008) en Brussel (Koningin Elisabeth Wedstrijd, derde prijs, 2010) verwierf hij internationale bekendheid.
De solocd’s die Minnaar uitbracht werden met enthousiasme ontvangen. Zijn debuut-cd werd bekroond met een Edison.
In 2016 ontving Minnaar de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten, namens de minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap, aan jonge getalenteerde musici wordt toegekend.
Hij soleerde al enkele malen in Zeeland en vormt samen met Maria Milstein en Gideon den Herder het Van Baerle Pianotrio. In november 2019 was Hannes Minnaar nog te horen in De Grote Archipel, het magnum opus van Daan Manneke.

 

MuziekPodium Zeeland en Concerten Vlissingen presenteren op zondag 19 april een uniek dubbelconcert met twee van Nederlands grootste pianisten. Om 11.30 uur speelt Klára Würtz in het Zeeuws Maritiem MuZEEum aan de Nieuwendijk in Vlissingen een programma met werken van Bach, Mozart en Schubert. Om 15.30 uur speelt Hannes Minnaar in de Jacobskerk in Vlissingen een programma met werken van Beethoven, Schumann, Janacek en Ravel.

U kunt deze bijzondere concerten apart bezoeken, maar u kunt ook een combikaart voor beide concerten aanschaffen. Voor maar 25,- euro kunt u beide concerten bijwonen.

Daarnaast kan u als bezoeker van dit unieke dubbelconcert ook gebruik maken van een speciaal dagarrangement waarbij u voor maar 15,- euro extra een lunch kunt gebruiken in drie geselecteerde Vlissingse restaurants. Let op: voor dit arrangement zijn slechts 100 kaarten te koop. Bij dit arrangement kiest u vooraf in welk restaurant u de lunch wil gebruiken. U kunt dan bij op vertoon van uw entreebewijs bij het restaurant van uw keuze  tussen 13.00 uur en 14.30 uur genieten van een heerlijke lunch.

Klára Würtz piano solo

Met haar muzikale intuïtie, natuurlijke schoonheid van haar toon en haar feilloze techniek betovert ze haar publiek en is een favoriete en geliefde pianist over de hele wereld.

Ze speelt werken van de belangrijkste componisten uit de klassieke periode Bach, Mozart en Schubert. Hun composities kenmerken zich door melodische schoonheid, formele perfectie en rijkdom van harmonie en textuur. Bach en Mozart bedachten nieuwe muzikale concepten die diepgaande invloed hebben gehad op latere componisten als Schubert. Een boeiende muzikale reis door het tijdvak van het classicisme.

Concert Klara Würtz: 12,50 euro

Concert Hannes Minnaar: 20,- euro

Combikaart Concert Klára Würtz en Hannes Minnaar: 25,- euro

Dagarrangement met concert van Klara Würtz, Hannes Minnaar en lunch: 40,- euro

 

Let op: Wilt u alleen naar het concert van Klara Würtz, dan kan u tickets voor dit concert reserveren op www.concertenvlissingen.nl

Te koop bij De Drukkerij in Middelburg of Boekhandel ’t Spui in Vlissingen.

Op vertoon van uw Museumjaarkaart in het MuZeeum ontvangt u een gratis kopje koffie of thee.

 

De speciale concert lunches:

 

Dagarrangement 1: Bij restaurant De Gecroonde Liefde aan de Nieuwendijk in Vlissingen kunt u genieten van een 12 uurs Visplank die bestaat uit een Bisque van en met Hollandse garnalen, een boterham met een Hollandse garnalen kroket, een boterham met gerookte zalm en kruidenmayo plus een glas huiswijn.

 

Dagarrangement 2: Bij Brasserie Evertsen op het de Ruyterplein in Vlissingen kunt u genieten van een 12 uurtje vis dat bestaat uit een klein kopje vissoep, een garnalen kroket en gerookte zalm op toast of een 12 uurtje vlees dat bestaat uit een klein kopje tomatensoep, een kroket, gebakken eitjes met ham en drie boterhammen. Ook dit menu is met een consumptie.

 

Dagarrangement 3: Bij Cafe Restaurant Soif aan het Bellamypark in Vlissingen kunt u genieten van een kopje heerlijke uiensoep gegratineerd met Old Amsterdam, een ambachtelijke Belgische garnalenkroket, een sandwich met serranoham en olijvenspread plus een consumptie naar keuze.

 

Het is verstandig om tijdig te reserveren.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online