{@post_title}
zondag 11 oktober, 2020

Serafino String Trio geannuleerd en verplaatst naar 12 september 2021

Volgens vele musici de meest intieme kamermuziekvorm.
Datum zondag 11 oktober, 2020
Tijd 15:30
Entree 20 euro
17,50 euro(word vriend»)
Locatie Sint Jacobskerk
Bestel kaarten Meer info

Het aangescherpte Coronabeleid heeft ons doen besluiten het concert van het Serafino Trio te annuleren. Het concert zou aanstaande zondag de 11e zou plaats vinden in de Sint Jacobskerk te Vlissingen. Helaas heeft de Sint Jacobskerk geen ontheffing gekregen. Dit betekent dat er maar dertig mensen het concert mogen bezoeken. Dit is voor MuziekPodium Zeeland zelfs met twee maal dertig bezoekers niet rendabel. Het concert wordt verplaatst naar 12 september 2021.

Het strijktrio is in 2010 opgericht door drie gelijkgestemde musici die de passie voor deze bezetting en het daarvoor geschreven repertoire delen. Volgens vele musici de meest intieme kamermuziekvorm. De drie strijkers: Emi Ohi Resnick (viool), Simone van der Giessen (altviool) en Timora Rosler (cello), treden regelmatig op in Nederland en het buitenland. Zij worden geroemd om het enthousiasme en de speelvreugde.
Het programma kreeg de titel 3×3 Gedestilleerd. Hiermee willen de musici duidelijk maken dat ze drie werken spelen in verschillen de vormen (solo, duo en trio) van drie componisten uit andere tijdsperioden (barok, klassiek en modern). Bovendien vloeit de muziek van de componisten Bach, Kurtág en Mozart moeiteloos ze ineen en klinkt als een geheel. Muziek in zuivere vorm.
Vóór de pauze klinken afwisselend solo’s, duo’s en trio’s van Bach, Kurtág en na de pauze het Divertimento in Es-groot K.563 van Mozart.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online