{@post_title}
maandag 30 november, -0001

Café des Chansons

Datum maandag 30 november, -0001
Entree 20 euro
(word vriend»)
Locatie Cultuurpodium Porgy en Bess
Bestel kaarten Meer info

Charlotte Haesen (zang) en het Tobalita Strijkkwartet bestaande uit musici van het Nederlands Filharmonisch Orkest: Robert Lis (eerste viool), Tessa Badenhoop (tweede viool), Odile Torenbeek (altviool) en Anjali Tanna (cello). Vonden elkaar op een zonnige middag op de Noordermarkt in Amsterdam. De Waalse Charlotte Haesen studeerde jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Maar ook het Chanson is haar op het lijf geschreven. Een van de leden van het strijkkwartet hoorde haar zingen toen zij op straat optrad. Sindsdien treedt het gezelschap overal op, van Podium Witteman tot concertzalen in het hele land. Ze brengen een schitterend repertoire met de mooiste Franse klassiekers van persoonlijkheden als Barbara, Brel, Gainsbourg en Piaf maar ook een paar eigen composities van de eigenzinnige Haesen.

In de reeks “l’Esprit Français”. Een samenwerking tussen Muziekpodium Zeeland en Porgy & Bess.

Met het thema Frankrijk als leidraad.

 

MuziekPodium Zeeland en het Coronatoegangsbewijs

MuziekPodium Zeeland gaat met Coronatoegangsbewijzen werken.

Dat betekent voor ons dat wij weer meer gasten in een veilige omgeving van onze mooie concerten kunnen laten genieten. Voor u als gast van MuziekPodium Zeeland betekent het dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Dit kan door middel van
–     Volledige coronavaccinatie
met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

U kunt u QR code downloaden met de Coronacheck app. Ook kan u de code op papier thuis gestuurd krijgen. Dat kan via Coronacheck.nl

MuziekPodium Zeeland zal voor aanvang van het concert u toegangsbewijs controleren.Zolang deze maatregel van kracht is zullen wij met deze toegangsbewijzen werken.

Wij hopen u snel weer te zien bij één van onze volgende concerten.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online