{@post_title}
zaterdag 15 mei, 2021

Boost! verplaatst naar 29 oktober!!

Programma: Boost! Is Here!! De muzikanten Rob Mostert (Hammondorgel en keyboards), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) vormen een apart trio met de naam Boost!
Datum zaterdag 15 mei, 2021
Tijd 20:30
Entree 17,50 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info

Deze mannen mengen hun liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz. Zij hebben rotsvaste ideeën en een duidelijke mening over hun muziek waardoor het geheel opwindend en spectaculair is. Dit effect wordt bereikt, met moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats, Boost! Schudt de toehoorde elke keer lekker wakker.

Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een nieuwe boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en ook nog eens voor hen onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’

Boost! werkt momenteel aan het eerste album. Dit album komt uit begin 2021. Zeeland krijgt een voorproefje van deze muziek.

 

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online