{@post_title}
zaterdag 20 februari, 2021

Anton Goudsmit’s Ton Petit verplaatst naar 26 maart 2022!!

‘De gitaar, dat simpele plankje met wat snaren, is voor mij de redding geweest,’ zegt Goudsmit.
Datum zaterdag 20 februari, 2021
Tijd 20:30
Entree 17,50 euro
15 euro(word vriend»)
Locatie De Spot
Bestel kaarten Meer info

‘De gitaar, dat simpele plankje met wat snaren, is voor mij de redding geweest,’ zegt Goudsmit. Na een gelukkige jeugd in het Gooi, belandde hij in een woelig Amsterdam. Geestverruimende middelen begonnen het leven van zijn naasten te beheersen. Een enkeling heeft dat met het leven moeten bekopen. Goudsmit gooide zich volledig op de jazz, de gitaar en het conservatorium. Het ruige leven bleef, maar dit beeldt hij nu uit met gitaarbegeleiding.

Zijn nieuwste project is Allesbehalve saai, volgens Goudsmit. De Amsterdamse gitarist is een wervelwind van creativiteit. Hij is in staat de luisteraar te fascineren met verbluffende gitaarspel en zijn levendige persoonlijkheid. Elk concert is een ware happening voor het publiek, zijn collega’s en vooral voor hemzelf.

Vanavond  presenteert Anton Goudsmit splinternieuw eigen materiaal samen met de Amerikaanse bassist Sean Fasciani en drummer Tim Hennekes. De band wordt in De Spot aangevuld met Mete Erker op tenorsaxofoon en Joost Buis op trombone en lapsteel.

© Muziekpodium Zeeland 2024 | Webchimp, zorgeloos effectief online