Skip to main content

MuziekPodiumZeeland Fietstour 2019
met het Cosy Brass Quartet

, Basiliek Hulst

Traject op Oost Zeeuws-Vlaanderen Wat is er mooier dan het Zeeuwse landschap ?

Wat is er prettiger dan door dit landschap te fietsen ? Wat is er afwisselender om, al fietsende de verschillende stadjes en dorpen aan te doen, letterlijk levend erfgoed ?

Wat als er dan ook nog hele goede muziek klinkt op de route ? Dan heb je, alles bij elkaar opgeteld, een niet te missen ervaring.

De MuziekPodium Zeeland Fietstour 2019 is de naam van een project van MuziekPodium Zeeland, dat precies doet wat het zegt. Het is een fietstour, langs prachtige plekken in verschillende regio’s van Zeeland, waar de beste blazersensembles acte de présence zullen geven. Per editie speelt 1 ensemble 5 mini-concerten op 5 verschillende locaties, voor het voornamelijk fietsende publiek, dat zich in een matige vaart van concert naar concert kan spoeden via een landschappelijk fraai traject.

De exacte route en tijden blijven vooralsnog een verrassing: de eigenlijke kaart, en andere informatie ontvangt u tegen inlevering van uw reserveringsbewijs bij het startpunt van de route. Het is zelfs mogelijk een fiets of e-bike te huren. De MuziekPodium Zeeland Fietstour is met andere woorden een perfecte mix van muziek, erfgoed, landschap en fiets-tourisme.

Cosy Brass Quartet

Wanneer deze 4 gelijkgestemde zielen samen musiceren ontstaat een bijzonder hecht en uniek ensemble. Het Cosy Brass Quartet presenteert z’n originele bezetting in een al even origineel repertoire: een variatie van authentieke klassieke werken, filmmuziek of een bewerking daarvan. Het thema van de fietstocht: 75 jaar bevrijding sluit naadloos aan op hun programma remembrance waarmee ze nu in de Belgische theaters touren. Hun cd stond recent in de Klara 10.

Bezetting: Guy Godts (cornet), Raf van Looveren (cornet), Dirk Reyniers (tenorhoorn) & Kevin van Giel ( euphonium)

 

Zakelijke informatie Fietsen:

Stadsfiets: €12,50

Elektrische fiets: €25,-

Tandem: €25,-

Picknickmand:

Picknickmand: €10,-

Flesje wijn: rood of wit €4,-

Reserveer uw kaarten, fietsen en picknickmanden door een mail te sturen naar info@muziekpodiumzeeland.nl

Parkeren:

http://www.gemeentehulst.nl/Inwoners/Parkeren_verkeer_vervoer/Nieuw_beleid_betaald_parkeren