Skip to main content
Klassieke Muziek op een Walcherse Buitenplaats

Jan Vermeulen en Veerle Peeters bij Buitenplaats Overduin
Werken van Schubert voor vier handen (quatremains)

, Overduin

Werken van Schubert voor vier handen (quatremains)

Als tweede locatie is gekozen voor Buitenplaats Overduin in Oostkapelle. In de prachtige tuin bespelen het duo Jan Vermeulen en Veerle Peeters een pianoforte. Zij spelen werken voor vier handen van Schubert. Het vierhandig samenspel behoort tot een van de meest delicate kamermuziekgenres. Het vereist een absolute eensgezindheid qua toucher, timing, emoties en interpretatie.
Vermeulen en Peeters hebben zeven cd’s opgenomen met de werken pianovierhandig van Schubert. Hun liefde voor de sublieme muziek van deze grootmeester én de pianomuziek vierhandig nam enkel toe. Ook hun visies betreffende de interpretatie ervan zijn naar elkaar toegegroeid. Kortom, topmusici in de discipline quatre-mains spelen.
Ook bij dit concert kunnen de bezoekers genieten van de tuin en van een high tea of een high wine. In de pauze is het mogelijk een wandeling te maken over dit mooie landgoed.
Hou onze website in de gaten voor alle praktische informatie rondom dit concert.
Wij raden u aan om met de fiets te komen, maar mocht u toch met de auto willen komen, hou de website in de gaten voor praktische informatie.